- Berichten
- 323
Wat een leuk forum is dit, je doet hier leuke ideeën op en je vindt er geweldige recepten. Zo kwam ik het recept tegen van deze Koreaanse kipsaté. Eigenlijk getriggerd door wat ik kon doen met die fles sherry
Gisteren was ik begonnen met de marinade zoals het recept aangaf. Het lastigste was vandaag om de dijen aan de spiezen te doen, maar toen dat gedaan was en de temperatuur op 220 graden stond lagen ze er zo op.
Er komt een mooie geur vrij. Nog even een flinke nabrander direct en de saté was klaar. Geserveerd met ei-mihoen.
Erg mals en erg smaakvol. De aanwezige dames en heren vonden het erg lekker. Bij het zoeken naar dit gerecht kwam ik ook regelmatig de Danbras Saté tegen. Ook die wil ik maken en proeven.
Zeer geslaagd. Diepe buiging voor tante Miho.
Gisteren was ik begonnen met de marinade zoals het recept aangaf. Het lastigste was vandaag om de dijen aan de spiezen te doen, maar toen dat gedaan was en de temperatuur op 220 graden stond lagen ze er zo op.
Er komt een mooie geur vrij. Nog even een flinke nabrander direct en de saté was klaar. Geserveerd met ei-mihoen.
Erg mals en erg smaakvol. De aanwezige dames en heren vonden het erg lekker. Bij het zoeken naar dit gerecht kwam ik ook regelmatig de Danbras Saté tegen. Ook die wil ik maken en proeven.
Zeer geslaagd. Diepe buiging voor tante Miho.