S
SheilaB
Gast
Na weer wat dingen te hebben geoefend op mijn BigGreenEgg, heb ik hier mijn tweede receptje.
Leg de steak ongeveer 30 minuten van te voren uit de koelkast.
Kruid het vlees met zout en peper. Verwarm de BGE naar ruim 250 graden en gaar de flat iron steak circa 1.5 minuut aan beide kanten.
Haal dan de steak van de BGE en pak hem goed in aluminiumfolie en laat hem daarin ongeveer 5 a 6 minuten rusten.
Trancheer de steak en garneer af met een toefje rucola, parmazaanse kaas en truffelmayonaise.
wat een plaatje he? Eetsmakelijk :-*
Sheila Benoist
Leg de steak ongeveer 30 minuten van te voren uit de koelkast.
Kruid het vlees met zout en peper. Verwarm de BGE naar ruim 250 graden en gaar de flat iron steak circa 1.5 minuut aan beide kanten.
Haal dan de steak van de BGE en pak hem goed in aluminiumfolie en laat hem daarin ongeveer 5 a 6 minuten rusten.
Trancheer de steak en garneer af met een toefje rucola, parmazaanse kaas en truffelmayonaise.
wat een plaatje he? Eetsmakelijk :-*
Sheila Benoist