BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

't Mals paterke

Tondelzoeker
Berichten
1
Goeienavond allemaal

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Hannes en woon in Westmalle, België.
Een paar jaar geleden wou ik vlees beginnen roken. Tot dan had ik enkel een gasbbq waar ik wat vleesjes op grilde. Ik kreeg voor mijn kerst een mini rokertje. Heel tof, maar na een tijdje werd vooral de beschikbare plaats erin wat klein. Leuk om een zalm- of kipfiletje in te roken. Met deze mini-roker heb ik me een aantal jaar geamuseerd. Jammer genoeg kon ik geen ribbetjes of een groter stuk vlees klaar maken. Een jaartje geleden was het dus tijd om het kleine rokertje (dat toen in betere staat was dan de foto nu) te vervangen. Mits belofte aan mijn lieftallige wederhelft om hem veel te gebruiken en in de zomer alles op de BBQ te maken, kwam er een kamado.
IMG20240424105434.jpg
IMG_20221209_190455.jpg


Ik heb er al goed gebruik van gemaakt om een paar leuke dingen mee te maken. Hieronder enkele sfeerbeelden, want das altijd leuk.
IMG20240204184139.jpg
IMG20240420183421.jpg
IMG20240420184926.jpg

IMG20240107121237.jpg
IMG20240223194125.jpg
IMG20231212221204.jpg


Ik kijk ernaar uit om hier veel inspiratie op te doen en veel bij te leren. Ben al even door de eerste pagina's van de fora gegaan en er staat weer veel op mijn to do lijst.

Groetjes
Hannes

Ps: De naam 't Mals paterke komt van de naam van mijn basketbalploeg, de Paterkes, en ik kom uit (West)Malle.
 
Welkom Hannes!

Westmalle, Ik krijg gelijk dorst en ook nog eens honger haha
 
Welkom Hannes, veel plezier en inspiratie hier!

Westmalle... waar ken ik dat ook alweer van?
 
Welkom Hannes!
 
Hannes welkom op het Genootschap
 
Terug
Bovenaan Onderaan