BasBQ
Beef en Steak

Even voorstellen

Boudewijn

Tondelzoeker
Berichten
1
Ik ben Boudewijn en als jager actief in het beheren van wild. Daarbij vind ik dat wat je bejaagd ook zo goed mogelijk moet verwerken. Dat doe ik het liefst op mijn kamado. Daarom altijd op zoek naar nieuwe recepten, van het pekelen en roken van ganzen- en duivenborsten, tot het maken van heerlijke wild rollade of hazenpeper, alles kan met een kamado!
 
Welkom Boudewijn!
 
Welkom Boudewijn.
Als bushcrafter heb ik op deze manier heel veel respect , alles wat je bejaag eet je op !
Dit is een regel zo oud als de mensheid.
Het spelen met vuur om een smakelijke maaltijd te krijgen heeft een hele evolutie te weeg gebracht.
Voor jou is de cirkel weer rond .
Groet john
 
Welkom Boudewijn! ben benieuwd naar je wild gerechten!
 
Welkom Boudewijn, Veel plezier op het genootschap
 
Welkom!
 
Terug
Bovenaan Onderaan