Goedemorgen,
Ook ik lees al een tijdje mee op dit forum en ik denk dat het tijd wordt om ook mijn ervaringen te delen. Daarnaast heb ik ook nog wel eens een vraagje.
Mijn is Robert en ik rommel lekker aan. Low & slow, warm roken, koud roken, worst maken en sinds kort een droog/fermentatiekast gemaakt. Dus eigenlijk vind ik alles wel lekker en leuk om te doen.
De hardware bestaat uit een Weber met allerlei accessoires, spit, pizzasteen, cold smoke generator enz. Hier red ik me prima mee, maar van tijd tot tijd jeukt het wel een beetje. Misschien toch een keer een Kamado?
Hoe dan ook, we blijven eten B-)
Ook ik lees al een tijdje mee op dit forum en ik denk dat het tijd wordt om ook mijn ervaringen te delen. Daarnaast heb ik ook nog wel eens een vraagje.
Mijn is Robert en ik rommel lekker aan. Low & slow, warm roken, koud roken, worst maken en sinds kort een droog/fermentatiekast gemaakt. Dus eigenlijk vind ik alles wel lekker en leuk om te doen.
De hardware bestaat uit een Weber met allerlei accessoires, spit, pizzasteen, cold smoke generator enz. Hier red ik me prima mee, maar van tijd tot tijd jeukt het wel een beetje. Misschien toch een keer een Kamado?
Hoe dan ook, we blijven eten B-)