BasBQ
Beef en Steak

Entrecote & Chimichurri

 
 
 

Gent

Stoker
Berichten
251
Goedenavond lui,

Even getwijfeld of ik dit wel zou delen want heb het al vaak gemaakt (Entrecote) maar dit was zo lekker. Ik heb een superrecept voor Chimichurri gevonden in een bbq boek.

Eerst de entrecote indirect gegrild met een blokje rookhout en daarna op hoog vuur afgegrild. Groene asperges met olijfolie en zout als groenten. En een salade van sla, zilverui, tomaat en slasaus als side.

IMG_9949.jpeg


De entrecote in plakjes gesneden met de chimichurri er over heen.
IMG_9953.jpeg


De chimichurri: ik ben erachter dat een nachtje in de koelkast wonderen doet. Veel meer smaak en wat minder knoflookoverheersing.
IMG_9958.jpeg


Bij deze het recept:

d2240bc0-47f7-4440-b59d-713a54a02073.jpeg
 
Ja inderdaad. Daar ben ik nu ook achter. Het recept komt uit het boek Smokey Goodness van Jort Althuizen.

Het is best even wat hakwerk maar superlekker!

En die heb ik de vorige keer ook gemaakt inderdaad. Maar dat is al even geleden dus ben de referentie kwijt op de smaakpapillen haha.
 
Terug
Bovenaan Onderaan