- Berichten
- 266
Het is bijna tijd voor mijn eerste PP.
Een stuk procureur van 2300 gr van "de ambachtelijke slager" lag al even in de vriezer en mocht er deze week uit.
Geinjecteerd volgens het recept van BBG
In de BBG championship rub en weer terug in de koelkast
Vandaag alvast de WSM gevuld met ecobrasa, appelhout en pecanhout.
Vanavond om 22:00 uur gaat de vlam erin en dan wordt het morgenmiddag of avond een (hopelijk) heerlijk broodje PP
Om 22:00 uur erop gegaan , DigiQ ingesteld op 103 C
Dome Food
22:00 26C 6 C
23:00 95 C 15 C
00:00 103 C 40 C
01:00 103 C 57 C
02:00 103 C 65 C
03:00 103 C 69 C
04:00 103 C 71 C
05:00 103 C 72 C
06:00 103 C 74 C
07:00 103 C 74 C
08:00 103 C 74 C
09:00 103 C 78 C
10:00 103 C 78 C
11:00 103 C 82 C
12:00 103 C 85 C
13:00 103 C 83 C Stiekum toch even gekeken
14:00 103 C 83 C
15:00 103 C 86 C Hij gaat weer omhoog
16:00 103 C 87 C
16:15 103 C 88 C
HOERA, HOERA, na iets meer dan 18 uur noeste arbeid heeft hij de magische temperatuur van 88 C bereikt en mag hij
in een maagdelijk stuk aluminiumfolie een dik uurtje rusten alvorens hij in stukken gereten wordt.
EN hier is dan het eindresultaat van al het gezwoeg.
Het pullen ging heel gemakkelijk
en het broodje PP met coleslaw was zo heerlijk dat ik er maar 2 genomen heb, jammie.
gelukkig waren er nog wat restjes over voor in de vriezer.
Een stuk procureur van 2300 gr van "de ambachtelijke slager" lag al even in de vriezer en mocht er deze week uit.
Geinjecteerd volgens het recept van BBG
In de BBG championship rub en weer terug in de koelkast
Vandaag alvast de WSM gevuld met ecobrasa, appelhout en pecanhout.
Vanavond om 22:00 uur gaat de vlam erin en dan wordt het morgenmiddag of avond een (hopelijk) heerlijk broodje PP
Om 22:00 uur erop gegaan , DigiQ ingesteld op 103 C
Dome Food
22:00 26C 6 C
23:00 95 C 15 C
00:00 103 C 40 C
01:00 103 C 57 C
02:00 103 C 65 C
03:00 103 C 69 C
04:00 103 C 71 C
05:00 103 C 72 C
06:00 103 C 74 C
07:00 103 C 74 C
08:00 103 C 74 C
09:00 103 C 78 C
10:00 103 C 78 C
11:00 103 C 82 C
12:00 103 C 85 C
13:00 103 C 83 C Stiekum toch even gekeken
14:00 103 C 83 C
15:00 103 C 86 C Hij gaat weer omhoog
16:00 103 C 87 C
16:15 103 C 88 C
HOERA, HOERA, na iets meer dan 18 uur noeste arbeid heeft hij de magische temperatuur van 88 C bereikt en mag hij
in een maagdelijk stuk aluminiumfolie een dik uurtje rusten alvorens hij in stukken gereten wordt.
EN hier is dan het eindresultaat van al het gezwoeg.
Het pullen ging heel gemakkelijk
en het broodje PP met coleslaw was zo heerlijk dat ik er maar 2 genomen heb, jammie.
gelukkig waren er nog wat restjes over voor in de vriezer.