- Berichten
- 6
Gisteren voor het eerst Pulled Pork gemaakt .
Vrijdagavond ge?njecteerd met AllBrine zoutoplossing . Daarna in de All Purpose run gezet en ingewikkeld in folie
Zaterdagmorgen om 8:00 de Weber aangestoken , en de kolen in de snake vorm gelegd .
Wat appelhout toegevoegd en wachten ...
Na een uurtje of 5 was de kerntemp. 68 graden en tijd om in te pakken en te wachten tot deze 88 graden zou zijn .
Net voor het inpakken
Toen om 17:30 heeft de PP de 88 graden bereikt en tijd om eraf te halen en te laten rusten .
Om 18:15 de Pulled Pork uit elkaar getrokken en toen kon het feest beginnen !
Al met al super tevreden met het resultaat , en dat voor een eerste keer !
Vrijdagavond ge?njecteerd met AllBrine zoutoplossing . Daarna in de All Purpose run gezet en ingewikkeld in folie
Zaterdagmorgen om 8:00 de Weber aangestoken , en de kolen in de snake vorm gelegd .
Wat appelhout toegevoegd en wachten ...
Na een uurtje of 5 was de kerntemp. 68 graden en tijd om in te pakken en te wachten tot deze 88 graden zou zijn .
Net voor het inpakken
Toen om 17:30 heeft de PP de 88 graden bereikt en tijd om eraf te halen en te laten rusten .
Om 18:15 de Pulled Pork uit elkaar getrokken en toen kon het feest beginnen !
Al met al super tevreden met het resultaat , en dat voor een eerste keer !