- Berichten
- 216
Het gaat zaterdag iets anders worden dan eerst gepland. Vanwege tijd ga ik niet voor de PP maar voor losie agoe metie ( geroosterd surinaams varkensvlees )
400 ml zoete ketjap
2 eetlepels grof gemalen peperkorrels
2 eetlepels grof gemalen zeezout
2 theelepels gember poeder
7 theelepels chinese 5 kruiden
12 tenen knoflook ( fijn gehakt )
1 rode peper ( fijn gehakt )
de resterende marinade bewaren , inkoken met een beste lading honing , om er elk uur het vlees mee in te moppen.
Ik las dit online en iemand met 3 kilo deed er vijf uur over dus ik verwacht er 6 uur over te doen. Wat zou ik hierbij kunnen eten?
De PP past gelukkig op de Weber 47cm maar er past niks bij. Op de SJ komen waarschijnlijk moink balls
400 ml zoete ketjap
2 eetlepels grof gemalen peperkorrels
2 eetlepels grof gemalen zeezout
2 theelepels gember poeder
7 theelepels chinese 5 kruiden
12 tenen knoflook ( fijn gehakt )
1 rode peper ( fijn gehakt )
de resterende marinade bewaren , inkoken met een beste lading honing , om er elk uur het vlees mee in te moppen.
Ik las dit online en iemand met 3 kilo deed er vijf uur over dus ik verwacht er 6 uur over te doen. Wat zou ik hierbij kunnen eten?
De PP past gelukkig op de Weber 47cm maar er past niks bij. Op de SJ komen waarschijnlijk moink balls