Beef en Steak

Dry aged cote a los met mayosear.

 
 

Bruce

Vuurmaker
Berichten
98
Heerlijk stukje vlees stond op het menu. Bereid volgens de reverse sear methode. Vlak voor de sear de cote a los ingesmeerd met een laagje mayonaise. Werkt echt goed krijg een super knapperig korstje. Voor er bij nog een paar worstjes van Home Made. Zijn ook aanraders heerlijke worstjes.
9fd13528ef4739a362f5803061758bd1.jpg

62adace043408ac41be4297b495fdaca.jpg

374f826ca603a50ce9a2070ab466a066.jpg

e93ed95b0fbbb43cb2d0e76788bccba1.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Het ziet er heerlijk uit


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Mayosear is idd heerlijk. Kom je hier op het forum zelden tegen. Ik ben nog aan het wachten op mijn half mood griddle om de planchakant te gebruiken daarvoor.

Maar heb al eens filmpjes gezien waar de mayo er nog,dikker op.gaat. Dus,je bent nog braaf geweest.
ziet er heerlijk uit.

En prijs valt wel heel goed mee voor een dry aged.
 
Ziet er mooi uit
Ook eens met majo proberen, wel de Zaanse natuurlijk 😁
 
Perfecte garing.
Wat een mooi stuk vlees zeg.
Heerlijk
 
De mayo truc heb ik ook bij Pitmaster X voorbij zien komen. Nu ik het ook bij jou heb gezien ben ik om. Dit gaat op de lijst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan