BasBQ
Beef en Steak

Buikribben.

 
 
 
 

Mike v R

Forum Meubilair
Berichten
10.409
Ik had 2 buikribben mee genomen bij B&S,die hebben we van het weekend klaar gemaakt.
buikribs001.jpg

De ribben zien er wat mager uit,vergeleken bij de ribs die ik normaal heb.

Ik heb de ribben recht gesneden.
buikribs002.jpg

En gerubt met standaard kruiden.
buikribs003.jpg

Heb ze 12uur laten liggen in de koelkast.
buikribs004.jpg

Ik ben voor de 3-1-1 gegaan.
buikribs006.jpg

Na 3uur.
buikribs007.jpg

Voor 1uurtje inpakken en wat appelsap er bij gedaaan.
buikribs008.jpg

En nog een uurtje zonder folie,wel nog 2x gesmeerd met bbq saus.
buikribs010.jpg

Ze smaakten goed,mag voor mij wel wat dikker en vetter.
buikribs012.jpg

 
lekkere ribben Mike, volgende keer haal je ze weer bij de makro weg?
 
Volgende keer haal ik ze inderdaad gewoon weer bij de makro.
Wou het gewoon een keer proberen.
 
gelijk heb je, als je het niet probeert, weet je het ook niet
 
Hoe was de structuur en garing? Buikribben zijn wat de Amerikanen spareribs noemen en die mag je gerist met 3-2-1 doen.
 
@Dennis 3-2-1 is te lang,ik had beter voor  2-1-1 kunnen gaan.
Het vlees was bijna aan de droge kant,de ribs waren ook erg mager en dun.
 
H? zonde man!
 
Ja jammer maar normaal ga ik altijd voor de 3-2-1 manier het vlees moet er bij ons afvallen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan