Mijn conclusie:
Pros: Zeer goede smaak, vlees was zeer zacht, was eigenlijk redelijk makkelijk te maken (als het vlees dus meewerkt)
Cons: te weinig rookring, iets te droog, bark was zacht, maar blijkbaar moet dat zo. Op foto's van anderen zag het uit alsof dit hard was.
Al met al vind ik het een zeer goede sessie en leerzame ervaring. Ik blijf erbij dat het vlees veel te snel is gegaan en heeft eigenlijk geen "stal" of " zone" gehad, maar is steeds rustig gaan stijgen. De dome had ik zeer goed onder controle op precies 107 graden. De reden dat het te droog was komt misschien dat ik geen extra vloeistof bij inpakken erbij had gedaan en helaas was de brisket al klaar voordat het bezoek kwam en heb ik dus 2 uur lang in de oven warm moeten houden (ingepakt) bij een temp van 50 graden
Te weinig rook komt WEER doordat de kerntemp van 67 graden te snel bereikt was.
Ik ga over 2 weken naar Texas om ervaringen op te doen en dan zal ik nog een poging wagen.
Bedankt voor de mensen die mij tips en instructies hebben gegeven!