BasBQ
Beef en Steak

BGE on fire!

Ribo

Tondelzoeker
Berichten
6
Hallo BBQ helden!

Sinds kort eigenaar van een Big Green Egg (L). Hiervoor al enige tijd gespeeld met een kogel BBQ, voornamelijk spareribs 321 methode en PP.

Onwijs veel zin om lekker te experimenteren, fouten te maken om vervolgens veel beter te worden!

Het lijkt mij leuk om een keer complete 3 gangen menu te maken op de BBQ. Voor morgen staat Cinnamon Rolls van Noskos op het programma.

Bedankt voor alle inspiratie tot zover!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Welkom Ribo, dat gaat je helemaal lukken.
Wat tips :
Werk in temperatuur van laag naar hoog.
Een BGE heter krijgen is geen probleem. Maar kouder..

Wij hebben even geleden een 3 gangen menu gehad. Eerst het hoofd gerecht (ribeye) indirect laten garen. Vervolgens de temp laten stijgen om een zalm op een pankje te laten garen. Dat was het voorgerecht, toen de bijgerechten gegrild, weer iets hoger in temp om de ribeye af te grillen. Daarna heb je nog ruimte om een toetje te maken.

Succes!
 
  • Leuk
Waarderingen: Ribo
Welkom bij het genootschap

goeie keus gemaakt met de L, succes vandaag
 
  • Leuk
Waarderingen: Ribo
Welkom en veel plezier hier Ribo.
Zolang je leert van je fouten kan het alleen maar beter worden (y).
 
  • Leuk
Waarderingen: Ribo
Welkom hier!
 
Terug
Bovenaan Onderaan