- Berichten
- 46
Hallo ervaringsdeskundigen!
Zoals ik in mijn voorstelronde al heb aangegeven, ori?nteer ik me momenteel m.b.t. de aankoop van een keramisch ei. Momenteel gaat mijn voorkeur naar de BGE large of de Kamado Joe Clasic.
Hierbij in het kort mijn persoonlijk verhaal m.b.t. investering.
Gezien ik op het internet alleen maar (forum)berichten van 2013 krijg gevonden wat betreft vergelijk tussen deze twee, wil ik graag nieuwe meningen, voor- en nadelen, do's en don'ts en uiteraard jullie ervaringen anno 2016 zodat ik een wel overwegende keus kan maken.
Ik zie graag jullie reacties, wanneer jullie meer willen weten m.b.t. mijn voorkeuren o.i.d. let me know!
Zoals ik in mijn voorstelronde al heb aangegeven, ori?nteer ik me momenteel m.b.t. de aankoop van een keramisch ei. Momenteel gaat mijn voorkeur naar de BGE large of de Kamado Joe Clasic.
Hierbij in het kort mijn persoonlijk verhaal m.b.t. investering.
- Ik beschik over een waardecheque van ? 1.100,- bij bol.com;
- Ik ben van de term "goedkoop is duurkoop" en wil dan ook alles in ??n keer goed doen;
- Ik wil deze compleet kopen, zoals pizzasteen, conveggtor, gietijzer rooster etc; (accessoire tips zijn welkom)
- Ik wil all??n het ei, ik bouw zelf een meubel eromheen.
Gezien ik op het internet alleen maar (forum)berichten van 2013 krijg gevonden wat betreft vergelijk tussen deze twee, wil ik graag nieuwe meningen, voor- en nadelen, do's en don'ts en uiteraard jullie ervaringen anno 2016 zodat ik een wel overwegende keus kan maken.
Ik zie graag jullie reacties, wanneer jullie meer willen weten m.b.t. mijn voorkeuren o.i.d. let me know!