- Berichten
- 1.614
Ben van zit dit weekend nog wat te investeren in BGE accessoires (voor een Large).
Momenteel heb ik al het essenti?le (Cast iron Grid + lifter, conveggtor + lifter, aspook & blik)
Nu was ik aan het kijken naar een roosterverhoger
Nu begin ik te twijfelen tussen de HALF MOON RAISED GRID en de 3 LEVEL COOKING GRID.
Aangezien je met de half moon nog een 'lekbakje' hebt kan je dit ook als indirect gebruiken of er iets inleggen dat de sappen van hetgeen op de rooster opslurpt.
Wat is jullie mening over deze twee accessoires?
Verder wens ik ook nog de HALF MOON CAST IRON PLANCHA GRIDDLE, PERFORATED COOKING GRID (waarschijnlijk de half ronde variant) en twijfel ik nog over de GRILL WOK.
Dutch ovens staan ook op de planning, welke maten gebruiken jullie het meeste?
Graag hoor ik jullie mening over bovenvermelde accessoires en/of ik misschien beter iets anders neem.
Alvast bedankt voor jullie hulp.
Momenteel heb ik al het essenti?le (Cast iron Grid + lifter, conveggtor + lifter, aspook & blik)
Nu was ik aan het kijken naar een roosterverhoger
Nu begin ik te twijfelen tussen de HALF MOON RAISED GRID en de 3 LEVEL COOKING GRID.
Aangezien je met de half moon nog een 'lekbakje' hebt kan je dit ook als indirect gebruiken of er iets inleggen dat de sappen van hetgeen op de rooster opslurpt.
Wat is jullie mening over deze twee accessoires?
Verder wens ik ook nog de HALF MOON CAST IRON PLANCHA GRIDDLE, PERFORATED COOKING GRID (waarschijnlijk de half ronde variant) en twijfel ik nog over de GRILL WOK.
Dutch ovens staan ook op de planning, welke maten gebruiken jullie het meeste?
Graag hoor ik jullie mening over bovenvermelde accessoires en/of ik misschien beter iets anders neem.
Alvast bedankt voor jullie hulp.