Voor in mijn grill guru large was ik op zoek naar een beugel die ik kon gebruiken om worsten en vis te roken. Nergens zo iets dergelijks te vinden natuurlijk. Nu 1 seizoen verder met het neerleggen van mijn worsten en strepen op de worsten vond ik dat niet meer kunnen.
Ik wilde koud roken zoals je dat in een mooie smoker doet.
Lekker aan het ontwerpen gegaan en erna aan de maak.
Het proces was niet heel indrukwekkend maar het eindresultaat mag er wezen.
Staal, alleen in de plantaardige olie gezet en met RVS pennen.
Alvast wat vlees in huis gehaald en het doel wordt deze maand een stuk of 15 rookworsten te gaan roken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik wilde koud roken zoals je dat in een mooie smoker doet.
Lekker aan het ontwerpen gegaan en erna aan de maak.
Het proces was niet heel indrukwekkend maar het eindresultaat mag er wezen.
Staal, alleen in de plantaardige olie gezet en met RVS pennen.
Alvast wat vlees in huis gehaald en het doel wordt deze maand een stuk of 15 rookworsten te gaan roken.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk