BasBQ
Beef en Steak

Beer Can Chicken

 
 
 

Robert Z

Stoker
Berichten
468
Al menig keer gemaakt, maar nu dan voor een stickeršŸ˜‰.

Kippetje bij de slager opgehaald, even ontdaan van nog enkele oneffenheden. Ingesmeerd met wat zonnebloemolie en de rub. Verder heb ik het kippetje op een blikje radler geschoven, ik heb thuis alleen pils in een fles. Maar dit is ook prima te doen met een radlertje.

Bbq opgestookt naar 200 graden en in 50 minuten was het kippetje klaar.

Deze rub heb ik van de slager mee gekregen, lekker pittig en leverde een mooie krokante korst op.

En wat een genot blijft zoā€™n kamado toch. Eenmaal op temperatuur is het zo makkelijk om hem op temperatuur te houden. Heerlijk!!

3A04D2A8-4077-4742-B2F5-4423D7DB02E3.jpeg


4952C9C9-C7AE-4D93-A4F8-82E799F7661D.jpeg


1460AEDD-A2A5-4ACD-939F-CC8E8AD891F1.jpeg


E7F22549-7C99-47B6-A365-D25A46632E44.jpeg


71408D63-529D-4707-8028-B1688C9D8B59.jpeg


FBA06493-1ACD-4D2A-8568-2476A94738D9.jpeg
 
Lekkere kip ziet er goed uit.
 
Zo, das een blije kip.
Dat zie je zo.
Gefeliciteerd met je sticker
 
Ziet er goed krokant uit idd, topkip en gefeliciteerd

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Lekker chicky heb je daar. Mooi kleurtje op gedaan. Lekker hoor. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je tokkie
 
Terug
Bovenaan Onderaan