Vandaag voor de eerste keer beer can chicken gemaakt mety de schaal die ik in de action gekocht heb.
Had voor donker tafelbier gekozen van piedboeuf in het bier had ik ook een takje rozemarijn gedaan.
De kip ingesmeerd met kippenkruiden, gegaard op 170graden +- een uurtje, de eerste 10 min war houtsnippers bij gedaan van appelboom.
Na een 15 min heb ik de wortel er bij gedaan,een 15 min later de aardappeltjes die ik al ligt voorgegaard had + de ajuin.
Ook had ik wat rozemarijn in de pan gedaan.
Het resultaat mag er zijn was zeer lekker .
mvg tejen
https://www.youtube.com/watch?v=b2_W0iQTzOg
Had voor donker tafelbier gekozen van piedboeuf in het bier had ik ook een takje rozemarijn gedaan.
De kip ingesmeerd met kippenkruiden, gegaard op 170graden +- een uurtje, de eerste 10 min war houtsnippers bij gedaan van appelboom.
Na een 15 min heb ik de wortel er bij gedaan,een 15 min later de aardappeltjes die ik al ligt voorgegaard had + de ajuin.
Ook had ik wat rozemarijn in de pan gedaan.
Het resultaat mag er zijn was zeer lekker .
mvg tejen
https://www.youtube.com/watch?v=b2_W0iQTzOg