Vorige week een beenhammetje in de kruiden gelegd en nu was het dan tijd om hem te bereiden.
Eerst de boven kant ruim bestrooid met geraspte oude kaas en dat dan weer afgedekt met stroken ontbijtspek.
De bbq op 130 graden en de ham laten liggen tot een kern temperatuur van 60 graden daar na een kwartiertje in gepakt laten na garen,en het resultaat was erg
bevredigend.
Ook had ik nog een blikje met smak staan en dat heb ik ook er maar bij gezet en bereid na het hier bekende recept. dit was wel lekker maar denk niet dat ik dat nog eens maak.
En 2uur later.
Eerst de boven kant ruim bestrooid met geraspte oude kaas en dat dan weer afgedekt met stroken ontbijtspek.
De bbq op 130 graden en de ham laten liggen tot een kern temperatuur van 60 graden daar na een kwartiertje in gepakt laten na garen,en het resultaat was erg
bevredigend.
Ook had ik nog een blikje met smak staan en dat heb ik ook er maar bij gezet en bereid na het hier bekende recept. dit was wel lekker maar denk niet dat ik dat nog eens maak.
En 2uur later.