BasBQ
Beef en Steak

Beenham met honing mosterd glaze

Geforce12

Tondelzoeker
Berichten
13
Vandaag eens besloten om weer eens een beenhammetje klaar te maken. Hammetje ge?njecteerd met wat appelsap en met wat lekkere rub ingesmeerd. Met geduld wordt alles lekkerder, dus deze jongen een nachtje laten rusten . S'middags de Q aangestoken. Op 130 graden wat hickory hout erop gelegd en smoken maar. Ondertussen nog wat frietjes snijden (zelfgemaakt zijn ze toch het lekkerst). En omdat het zondag is af en toe een koude versnapering ! Na een uurtje, om het kwartier nog even het hammetje insmeren met een glaze van honing en mosterd. Bij 65 graden kern eraf gehaald  en nog even 10 min laten rusten... en dan was het tijd om aan te vallen !!! Oh we waren de groente helemaal vergeten, maar aardappelen zijn ook groente toch !? . In iedergeval een leuke zondagmiddag gehad.
c21f879faf769bfa14d2824e0c1f916a.jpg
eb97386d6231c5ac73123bf1c07cae7c.jpg
550aaa46effba5f2145305766ee2a0ea.jpg
fe60fb15bdb3e423a09224574b2b8931.jpg
82b7c3f2ad91b983d96bba6492507d65.jpg
53e8a7cb94b0a92900b7c83fd607cbeb.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A310F met Tapatalk

 
Lust ik wel
 
Bier zit natuurlijk ook bordevol met gerst en tarwe, genoeg groente dacht ik zo!
 
Lekker hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Heerlijk !
 
Terug
Bovenaan Onderaan