BasBQ
Beef en Steak

Beef Ribs vraagje

 
 

Jupilerman

Kooltjesharker
Berichten
123
Hey allemaal, morgen ga ik Beef ribs maken dus vandaag naar de slager gegaan.

Hij is niet vertrouwd met bbq enzo, en wist niet goed wat ik bedoelde met Beef Ribs, ondanks de foto's die ik mee had.

Nu heeft ie me volgende stuk rib meegegeven, maar ik veronderstel dat ik de bovenste lam vlees er nog moet afsnijden...
Klopt dat?
fde344eeff3c359ab59804ee0156e5f9.jpg

d14de9d5f9896446180f47ebac6ce3d3.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Je kunt het vlees er gewoon aan laten zitten. Omdat dit erg mager vlees is, waarschijnlijk van een Hollands rund ipv Angus oid, zou ik het wel injecteren als je hier de mogelijkheid voor hebt.
Na een uur of 3 roken op bijv eik of hickory inpakken met een scheut runderbouillon. Doorgaren tot minimaal 93gr.
 
OK, bedankt ceriel


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan