BasBQ
Beef en Steak

Bcc voor een sticker

 
 
 

Bart1978

Pitmaster
Berichten
749
Vandaag eindelijk een een BCC maken.
Boter met wat peterselie en basilicum gemaakt, onder het huidje van de kip gesmeerd. Helaas is bij het losmaken de huis gescheurd, maar dat zal de smaak niet minder maken.

De kip aan de buitenkant met standaard kipkruiden ingesmeerd en op de Q gezet. Nu wachten tot de temperatuur op 75 graden zit.
e76f572bca3eea9be5106ecff6d93764.jpg
b765f144419c514c62186abe063a3eab.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Het gaat heel goed. Temperatuur blijf lekker stijgen en de kip ziet er heerlijk uit. Nog een paar graadjes.
be09b15296399b59f7af33e636ba5e99.jpg
c8c2f94c265fb1fafe5e1f7ffab2b124.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Kippetje was heerlijk!  Helemaal op gemaakt.  Bijna zonder hulp.... Zeker binnenkort nog eens maken! ! Velletje was nog niet helemaal krokant maar er is altijd ruimte voor verbetering. 

Voor de eerste keer ben ik heel tevreden
39cb461333d29fd7c30d43dfe6e7187c.jpg
35443821dc9ccab8074f250c661b1fe7.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Lekker hoor, gratz met tokkie! ;)
 
Gefeliciteerd met je Tok.
mooi kippetje, als je een kip onder het vel wil rubben met bijvoorbeeld kruidenboter of iets dergelijks kun je het beter vanaf de bovenkant (nek/borst) de huid voorzichtig los maken. de manier zoals jij het hebt gedaan is heel listig omdat het vel aan de onderkant meer fragiel is.
 
Bedankt voor de tip. Volgende keer proberen vanaf de andere kant.

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Prima kip lekker, gefeliciteerd met je stickertje. ;)
 
Kip ziet er goed uit. Blijft toch leuk die BCC.
Gefeliciteerd met je tok
 
Terug
Bovenaan Onderaan