Beef en Steak

baby back ribs met de 3-2-1 methode

 

MarcoPK360

Kooltjesharker
Berichten
108
Hallo allen,

Om ook eens wat te posten van mijn capriolen, bijgaand de sessie van gisteren.
11u begonnen. rond 17u eraf gehaald.
- paar chunks kersenhout gebruikt voor de 1e 3 uur (niet op foto's zichtbaar)
- cubaanse marabu houtskool gebruikt (en daar was nog veel van over zoals je zal zien
- T-rex Original rub
- Sweet baby rays bbq sauce met ketjap erdoor gemengd om hem af te lakken
- PK op 130 graden (rooster temp) gehouden gedurende de sessie

IMG_0371.jpg


IMG_0379.jpg


IMG_0381.jpg


IMG_0386.jpg
 
Die zien er goed uit! Wat is de verhouding bbq saus met ketjap die je gebruikt?
 
Die zien er beter uit dan de mijne.. mijn rib was zoo groot..
Deze komen van een online slager (internetslagerij.nl). Ik heb al vaker wat spullen via deze slager besteld, altijd naar tevredenheid (procureur, buikspek, black angus burgers, rundergehakt etc). Ze zitten in Apeldoorn geloof ik. Dit zijn de 'dik bevleesd' ribben maar prima qua formaat zo.
 
De ribben zien er mooi gekleurd uit, wat had je er verder nog bij of hebben jullie alleen ribben gegeten 🤔
 
Mooi werk... !
Ze glanzen ook zo lekker
 
Gave Q heb je daar. De PK360 zou ik zo graag eens willen hebben. Ribben komen we netjes van af. Had ik zo maar gelust
 
Gave Q heb je daar. De PK360 zou ik zo graag eens willen hebben. Ribben komen we netjes van af. Had ik zo maar gelust
De ribbetjes waren heerlijk haha. Zelfs mijn dochter van 3 zat er aardig van te smullen.
Als je écht graag een PK360 wil hebben, voor het juiste bedrag valt er altijd wel over te praten ;). een PM mag altijd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan