Ik ben nieuw op dit forum, dus ik hoop dat ik op de juiste plek zit voor mijn vraag. Anders excuus.
Het gaat me niet om een recept maar advies op de bereidingswijze. Morgen ga ik de BGE voor 25 man aansteken. Hierbij ga ik ook ribs serveren. Liefst via de 3-1-1 methode.
Mijn vraag is of het werkt om vandaag de 3uur en 1 uur te doen, en morgen alleen het laatste uurtje/45 minuten. Dat zou me een hoop planning gedoe schelen.
Mij lijkt het geen probleem maar er is vast iemand die het al eens geprobeerd heeft.
Bedankt!
Michiel
Het gaat me niet om een recept maar advies op de bereidingswijze. Morgen ga ik de BGE voor 25 man aansteken. Hierbij ga ik ook ribs serveren. Liefst via de 3-1-1 methode.
Mijn vraag is of het werkt om vandaag de 3uur en 1 uur te doen, en morgen alleen het laatste uurtje/45 minuten. Dat zou me een hoop planning gedoe schelen.
Mij lijkt het geen probleem maar er is vast iemand die het al eens geprobeerd heeft.
Bedankt!
Michiel