Hallo allemaal!
Ik ben Randy, (nog net) 35 jaar en woonachtig in het rustige Zeeland aan de grens met België.
Na altijd het standaard BBQ-en te hebben gedaan ben ik me vorig jaar eens wat gaan verdiepen in andere bbq technieken. Na onder andere YouTube en dit forum als bezoeker te hebben afgestruind had ik besloten om een weber 57cm ketel aan te schaffen.
De eerste keer gelijk pulled pork gemaakt en toen wist ik het meteen, ik wil meer van dit!
Na talloze maaltijden gemaakt te hebben en verschillende technieken geleerd te hebben op de weber ketel heb ik deze zomer besloten om hem te vergezellen van een keramische bbq. Hier is mijn keuze op een bastard gevallen en ik moet zeggen: wauw wat een apparaat!!
Omdat foto’s meer zeggen dan woorden hieronder een greep uit de grill sessies van afgelopen jaar.
Ik ga op dit forum nog veel ideeën kunnen opdoen om lekkere dingen klaar te maken en ook zal ik proberen om af en toe eens een grill-verslag te posten hier dus tot kijk allemaal!
Gegroet,
Ran-D-Q
Ik ben Randy, (nog net) 35 jaar en woonachtig in het rustige Zeeland aan de grens met België.
Na altijd het standaard BBQ-en te hebben gedaan ben ik me vorig jaar eens wat gaan verdiepen in andere bbq technieken. Na onder andere YouTube en dit forum als bezoeker te hebben afgestruind had ik besloten om een weber 57cm ketel aan te schaffen.
De eerste keer gelijk pulled pork gemaakt en toen wist ik het meteen, ik wil meer van dit!
Na talloze maaltijden gemaakt te hebben en verschillende technieken geleerd te hebben op de weber ketel heb ik deze zomer besloten om hem te vergezellen van een keramische bbq. Hier is mijn keuze op een bastard gevallen en ik moet zeggen: wauw wat een apparaat!!
Omdat foto’s meer zeggen dan woorden hieronder een greep uit de grill sessies van afgelopen jaar.
Ik ga op dit forum nog veel ideeën kunnen opdoen om lekkere dingen klaar te maken en ook zal ik proberen om af en toe eens een grill-verslag te posten hier dus tot kijk allemaal!
Gegroet,
Ran-D-Q