- Berichten
- 1.650
Vandaag weer eens lekker met de smoker bezig geweest. Eerst een uurtje koud roken met spareribs en wat zeezout. Daarna briketten erin en mochten de spareribs lekker roken. Na kleine 3 uur ingepakt met wat appelsap, bruinesuiker en bbqsaus. Op de gasser voor een kleine 2 uur en daarna nog 30 minuten om extra kleurtje te krijgen. We hebben weer genoten
Uurtje koud roken
Zout roken, spareribs kunnen er even naast
Het begint al lekker te ruiken
Rook is ook goed zichtbaar
FF checken
Ze zijn bijna klaar
Aanvallen maar
BBQbeans en groene salade, prima maaltijd
Het eind reultaat
Uurtje koud roken
Zout roken, spareribs kunnen er even naast
Het begint al lekker te ruiken
Rook is ook goed zichtbaar
FF checken
Ze zijn bijna klaar
Aanvallen maar
BBQbeans en groene salade, prima maaltijd
Het eind reultaat