mooi weer vandaag ,vanmiddag geen uit/verplichtingen.
dus lekker buiten en dr waren meer dan zat kipvleugels ontdooit uit de vriezer voor t avond eten.
dus wie/wat houd me tegen om briketten in de starter te doen en een portie vleugels te arresteren en die lekker buiten te garen.
geen foto s van de voorbereiding ,maar de 1e na 1.5 uur met de gietijzerpan met piepers/ui op t onderste rooster.
tussen tijd wat brandstof dr bij stoken om later de piepers wat meer kleur t geven.
ideaal die billendoekjes tijdens een sessie,zwarte koolhanden brandschoon.
de vleugels na 2 uur slow garen in de pan met wat lente/stengel ui drbij.
mn 4 seizoenen oven.
na 3 uur:de laatste foto t eindresultaat: en alles uit de pan in t bord is voor Bassie.
met zelfs groenvoer wat zelden in AV zn oven komt.
links een komkommer/courgette mix in appelazijn en maple siroop.
was weer lekker en goed gelukt.
een mooie middag met mooie weer en lente gevoel.en gelijk dacht ik aan de fotowedstrijd.
kwam tevens die stengel/bos/lente ui mooi uit.
grtn
dus lekker buiten en dr waren meer dan zat kipvleugels ontdooit uit de vriezer voor t avond eten.
dus wie/wat houd me tegen om briketten in de starter te doen en een portie vleugels te arresteren en die lekker buiten te garen.
geen foto s van de voorbereiding ,maar de 1e na 1.5 uur met de gietijzerpan met piepers/ui op t onderste rooster.
tussen tijd wat brandstof dr bij stoken om later de piepers wat meer kleur t geven.
ideaal die billendoekjes tijdens een sessie,zwarte koolhanden brandschoon.
de vleugels na 2 uur slow garen in de pan met wat lente/stengel ui drbij.
mn 4 seizoenen oven.
na 3 uur:de laatste foto t eindresultaat: en alles uit de pan in t bord is voor Bassie.
met zelfs groenvoer wat zelden in AV zn oven komt.
links een komkommer/courgette mix in appelazijn en maple siroop.
was weer lekker en goed gelukt.
een mooie middag met mooie weer en lente gevoel.en gelijk dacht ik aan de fotowedstrijd.
kwam tevens die stengel/bos/lente ui mooi uit.
grtn