BasBQ
Beef en Steak

Inkbird ISC-027BW met korting bij Amazon

Het zijn pulsen. Temperatuur blijft mooi vlak. 30 graden afwijking zou echt kansloos zijn, dit is bij mij zeker niet meer dan 5.
 
Oke bedankt! En hoe starten jullie met de 027BW de barbecue? Ik heb thuis een loof lighter. Handigst om daarmee te doen en dan gelijk de controller aan te sluiten?

En waar komt de probe om de barbecue te meten? Of zit die in het apparaat zelf?
 
Ik start altijd met 2 of 3 wokkels. Stel ik wil 120 graden hebben dan zet ik de inkbird er al snel op. Voor hogere temperaturen gebruik ik 'm eigenlijk ook niet want dat zijn geen urenlange sessies. Het is ook een beetje spelen, ik zet 'm bijvoorbeeld zelf op pauze voordat ik de klep open om eventueel doorschieten te voorkomen.

Probe komt op het rooster met een clipje.
 
BBQ thermometer met clip op rooster.

Ik steek al naar gelang de temperatuur die ik wil gaan halen de BBQ aan op 1 plek ( 110-120 graden) of 2 plekken 150 -160 graden.
Als ik met de Inkbird ga werken nooit op 3 want dat is i.mo. voor High & fast zonder Inkbird.

Zodra ik de dome dicht doe zet ik de inkbird bij.

Ik heb deze trouwens :
1715589174002.png
 
Laatst bewerkt:
Ik start altijd met 2 of 3 wokkels. Stel ik wil 120 graden hebben dan zet ik de inkbird er al snel op. Voor hogere temperaturen gebruik ik 'm eigenlijk ook niet want dat zijn geen urenlange sessies. Het is ook een beetje spelen, ik zet 'm bijvoorbeeld zelf op pauze voordat ik de klep open om eventueel doorschieten te voorkomen.

Probe komt op het rooster met een clipje.
Precies zo gebruik ik h’m ook. Gisteren nog lekkere PP gemaakt.
 
Omdat dit weekend er weer een Low&Slow sessie gepland staat en het apparaat nog een aanpassing nodig had om op de standaard monolith adapter te passen heb ik een eerste poging gedaan met hittebestendige aluminiumtape.

1000041381.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan