Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
@BramBQ: bedankt nog voor je aanvulling, helaas door alle drukte niet meer de tijd gehad om ermee aan de gang te gaan. Maar dat komt wel weer.[emoji2]
Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk
Gebruik idd een Weber 57cm, zal bij de volgende run onder helemaal dichtgooien. Valse lucht zou ook nog kunnen want ik had express wat rookhout erbij gedaan en hier zag ik wel dat er ook rook bij de deksel randen vandaan kwam.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Vandaag even een dry run gedaan met de S'nS in combinatie met een grid 'n dripple maar ik kreeg mijn temp niet omlaag.
Deze bleef bij mij steken op 125 met uitschieters naar 132 na het verwijderen en terugplaatsen van de deksel.
Boven stond half open en onder 3 kwart dicht maar bij de 110 kwam...
Inmiddels ook een Slow 'n Sear besteld incl. een drip 'n griddle pan. Nog geen gebruik van kunnen maken. Lang getwijfeld tussen de smokenator en Slow 'n Sear mede ook door het prijsverschil.
De doorslag om een Slow 'n Sear aan te schaffen was uiteindelijk dat het er gebruiksvriendelijker...
Dag Rob,
Als nieuw lid en veel info inwinnen, neem ik aan dat je met de 1.5, 2.0, 0.25 bedoelt anderhalf uur, daarna 2uur ingepakt en dan nog 25 minuten weer uitgepakt?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Even een vraag aan jullie allen in dit topic. Hebben jullie zelf ook ervaring met de smokenator? Deze werd mij aangeraden maar nu lees ik ook over de Slow 'n Sear dus vroeg me af of jullie keuze hiervoor uit gebruikerservaring bestaat of dat de keuze voor een Slow 'n Sear op basis van gelezen...
Super bedankt, zal het topic eens even doorlezen. Iemand noemde ook al een smokenator op. Ben benieuwd naar de verschillen.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.