Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Poolish is een blijvertje, ik maak geen deeg meer zonder poolish. Qua structuur is het veel luchtiger, mooie luchtbellen in het deeg. Ik proef zeker het verschil, ik heb een tijdje geleden pizza's gebakken met deeg zonder en deeg met poolish. Met poolish is het deeg echt rijker qua smaak.
Voor zondag stond er weer eens pizza uit de Uuni op het programma. Donderdag poolish gemaakt, 20 uurtjes laten rusten, en na die 20 uur met de poolish het deeg gemaakt. Vervolgens in bulk het deeg in 45 uur in de koelkast laten rijpen en rijzen. Zondagmiddag het deeg uit de koelkast gehaald, 7...
Hoi allemaal,
Vorige week een Weber Master touch gbs 57 cm aangeschaft en op zoek naar inspiratie voor mooie en lekkere gerechten en tips en tricks kwam ik op dit forum terecht. Hier kan ik nog flink wat leren!
Daarnaast ben ik een liefhebber van pizza's, die ik maak op m'n Uuni 3.
groeten...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.