BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Ridgeheart

  1. R

    Ribs vers van de boer

    Pure ribporno! Lekker man!
  2. R

    Pizzatime

    Poolish is een blijvertje, ik maak geen deeg meer zonder poolish. Qua structuur is het veel luchtiger, mooie luchtbellen in het deeg. Ik proef zeker het verschil, ik heb een tijdje geleden pizza's gebakken met deeg zonder en deeg met poolish. Met poolish is het deeg echt rijker qua smaak.
  3. R

    Pizzatime

    Voor zondag stond er weer eens pizza uit de Uuni op het programma. Donderdag poolish gemaakt, 20 uurtjes laten rusten, en na die 20 uur met de poolish het deeg gemaakt. Vervolgens in bulk het deeg in 45 uur in de koelkast laten rijpen en rijzen. Zondagmiddag het deeg uit de koelkast gehaald, 7...
  4. R

    Goedemiddag allen

    Hoi allemaal, Vorige week een Weber Master touch gbs 57 cm aangeschaft en op zoek naar inspiratie voor mooie en lekkere gerechten en tips en tricks kwam ik op dit forum terecht. Hier kan ik nog flink wat leren! Daarnaast ben ik een liefhebber van pizza's, die ik maak op m'n Uuni 3. groeten...
Terug
Bovenaan Onderaan