Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vorige week wat mooie stukken vlees ingekocht. Vandaag mocht dit stuk secreto er op. Direct aan beide kanten lekker aanfakkelen en daarna indirect doorgaren tot 60 graden kern. Als bijgerecht een mooie flespompoen.
En een lekker toetje
Vandaag even goede inkopen gedaan. Misschien een domme vraag, maar hoe ga ik de ribben in de doos los van elkaar krijgen zonder ze allemaal te ontdooien. Zitten loeivast aan elkaar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb SG1 vandaag binnen gekregen. Het valt mij even snel op dat Jord ipv rookchunks (die je rijkelijk op YT gebruikt ziet worden) houtsnippers gebruikt bij spareribs. Waarom is dat?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik heb vandaag Smokey Goodness 1 aangeschaft. Ik ga daar eens mee aan de slag. Is het misschien ook mogelijk om eens met een bbqteam mee te mogen kijken op een wedstrijd?
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.