Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het is weer even geleden dat ik wat poste. Tja ieder weer is bbq-weer echter zonder afdak sta je toch echt wat lekkerder als het niet regent. Maar donderdag 2-5 was het een heerlijk weertje en omdat het de vrijdag alweer minder zou zijn de bbq aangestoken. Lekkere Creoolse chicken legs met...
2e Kerstdag lekker bij ons thuis dineren. Mijn schoonvader en het vriendje van mijn dochter waren er ook dus een bbq-diner voor 6 personen. Als voorgerecht op hooi gerookte carpaccio. Een Ossenhaas een kwartier gerookt op in bier geweekt hooi. Daarna 2 uur in de diepvries. Net voor het opdienen...
Gans, dat heb ik nog nooit op. Het ziet er heerlijk uit zo op dat plankje. Knap van je dat je ook weet hoe je zo’n gans moet slachten. 👏 Zou niet mijn ding zijn.
Het wordt weer wat kouder. Tijd voor een lekkere stoof. Ossobuco stond nog op mijn todo list.
Ik hield het gerecht aan van Ralph de Kok. Zie hieronder
1. Steek de kamado aan (temperatuur: ca. 180 graden) en gooi wat houtsnippers op de gloeiende kolen
2. Snijd de vetrand van de kalfsschenkels in...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.