Mark89
Sprokkelaar
- Berichten
- 37
Wel of niet doen? Wellicht dat er meerdere mensen aan Cavemanstyle twijfelen.
Afgelopen weekend naar de Makro geweest en een betaalbaar stukje Bavette en Entrecote gehaald. In eerste instantie het idee om met de Bavette te beginnen en mocht het mislukken ons te troosten met een lekker stukje Entrecote.
Bij 250 graden stuk Bavette erop gelegd.
2 min. per kant. Kern temperatuur was toen 48 gr. Zelf vond ik hem er nog erg rauw uitzien. Ik heb hem toen nog even kort indirect laten doorgaren.
Heerlijk resultaat!! Buitenkant lekker knapperig en van binnen lekker zacht. (Bovenverwachting)!
Daarna de Entrecote.
Die had ik 1,15 min per kant gedaan en was daarmee gelijk mee klaar.
Voor het mooie net iets te lang, maar als nog heerlijk genoten!!
Afgelopen weekend naar de Makro geweest en een betaalbaar stukje Bavette en Entrecote gehaald. In eerste instantie het idee om met de Bavette te beginnen en mocht het mislukken ons te troosten met een lekker stukje Entrecote.
Bij 250 graden stuk Bavette erop gelegd.
2 min. per kant. Kern temperatuur was toen 48 gr. Zelf vond ik hem er nog erg rauw uitzien. Ik heb hem toen nog even kort indirect laten doorgaren.
Heerlijk resultaat!! Buitenkant lekker knapperig en van binnen lekker zacht. (Bovenverwachting)!
Daarna de Entrecote.
Die had ik 1,15 min per kant gedaan en was daarmee gelijk mee klaar.
Voor het mooie net iets te lang, maar als nog heerlijk genoten!!