Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Hele zalm op basterd large  (gelezen 82 keer)

Chaplok

  • Tondelzoeker
  • Berichten: 23
Hele zalm op basterd large
« Gepost op: 10 november 2019, 20:33 »
Ik wil met de kerst een hele zalm op de basterd bereiden. Een aantal maal heb ik dit gezien bij cateraars en was het heerlijk
Maar nu kan ik niet echt een recept vinden hoe je deze mooie vis in zijn geheel moet bereiden. Ik ben vooral opzoek naar welk rookhok je het beste kan gebruiken, hoe warm moet de basterd zijn en hoelang duurt het voor zo'n knoepert gereed is/beste kerntemperatuur

Is er misschien hier iemand die mij op weg kan helpen?

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk


wijmaar

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 109
Re: Hele zalm op basterd large
« Reactie #1 Gepost op: 10 november 2019, 22:04 »
Dit iets?


Verstuurd vanaf mijn MI 9 met Tapatalk


Het BBQ Genootschap

Re: Hele zalm op basterd large
« Reactie #1 Gepost op: 10 november 2019, 22:04 »