Kamado Express Vuur en Rook

Auteur Topic: Paris Style Pork Belly!  (gelezen 798 keer)

Bram

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.135
  • Mager en gezond, maar dik tevreden
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #15 Gepost op: 14 juli 2019, 13:41 »
Dit wil ik ook eens maken. Had het filmpje van Harry Soo ook al gezien. Die gebruikt geloof ik ook komijnzaad.
Wat is het lekkerste, warm of koud op een broodje ?
WGA - OTP 57 - BGE Large - iGrill 2 - Thermapen MK4

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.294
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #16 Gepost op: 14 juli 2019, 13:43 »
Hij ligt erin! En Harry gebruikt selderijzaad. Doet hij bij zijn normale brisket ook.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

Bram

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.135
  • Mager en gezond, maar dik tevreden
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #17 Gepost op: 14 juli 2019, 13:55 »
Ja idd. Had het ff niet goed onthouden. Vind het wel een mooie kerel.
WGA - OTP 57 - BGE Large - iGrill 2 - Thermapen MK4

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.294
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #18 Gepost op: 14 juli 2019, 16:01 »
Harry is een hele aardige vent. Frits en ik hebben hem ontmoet bij de eerste keer dat we op de Jack waren. Ook hele goede barbecueƫr.
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

NasQ

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.039
    • NasQ BBQ Youtube
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #19 Gepost op: 14 juli 2019, 17:39 »
Dit wil ik ook eens maken. Had het filmpje van Harry Soo ook al gezien. Die gebruikt geloof ik ook komijnzaad.
Wat is het lekkerste, warm of koud op een broodje ?
Was idd sellerijzaad, maar kon dat niet vinden bij de Makro. Vandaar mijn eigen versie!

Warm op een broodje zou ik doen.. gisteren had ik Mancave avond met de jongens en had gretig aftrek

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk


Bram

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.135
  • Mager en gezond, maar dik tevreden
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #20 Gepost op: 14 juli 2019, 20:14 »
Dit wil ik ook eens maken. Had het filmpje van Harry Soo ook al gezien. Die gebruikt geloof ik ook komijnzaad.
Wat is het lekkerste, warm of koud op een broodje ?
Was idd sellerijzaad, maar kon dat niet vinden bij de Makro. Vandaar mijn eigen versie!

Warm op een broodje zou ik doen.. gisteren had ik Mancave avond met de jongens en had gretig aftrek

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk

Klinkt als een top avond. Ga het zeker maken. En dan gelijk opeten
WGA - OTP 57 - BGE Large - iGrill 2 - Thermapen MK4

noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.294
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #21 Gepost op: 14 juli 2019, 20:54 »
Was heerlijk!
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

NasQ

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.039
    • NasQ BBQ Youtube
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #22 Gepost op: 14 juli 2019, 21:21 »
Dit wil ik ook eens maken. Had het filmpje van Harry Soo ook al gezien. Die gebruikt geloof ik ook komijnzaad.
Wat is het lekkerste, warm of koud op een broodje ?
Was idd sellerijzaad, maar kon dat niet vinden bij de Makro. Vandaar mijn eigen versie!

Warm op een broodje zou ik doen.. gisteren had ik Mancave avond met de jongens en had gretig aftrek

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk

Klinkt als een top avond. Ga het zeker maken. En dan gelijk opeten
Hahaha goed plan!

@Noskos ziet er goed uit! Hij is goed he!

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk


noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.294
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #23 Gepost op: 14 juli 2019, 21:30 »
Ja, is zeker goed! En ik heb hem ook met mijn kartelmes op folie gesneden buiten beeld
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

NasQ

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.039
    • NasQ BBQ Youtube
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #24 Gepost op: 14 juli 2019, 21:31 »
Ja, is zeker goed! En ik heb hem ook met mijn kartelmes op folie gesneden buiten beeld
een must om een authentieke Parijse Buikspek te maken!!

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk


noskos

  • Beheerder
  • Forum Meubilair
  • *
  • *
  • *
  • Berichten: 10.294
  • Westland
    • BBQ-NL
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #25 Gepost op: 14 juli 2019, 21:32 »
LOL
BBQblog: BBQ-NL.com      Foodblog: Foodaholics   

Bastard Urban 2019 L, BGE L, OTG & MTP 57cm, Original 47 cm rood, WSM 47cm, WGA, Summit Charcoal, Vault Smoker, Traeger Ironwood

Lid van het  Sea Side Smokers BBQ Team

Liefhebber 023

  • Kooltjesharker
  • *
  • Berichten: 128
  • if you can't stand the heat get out of the kitchen
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #26 Gepost op: 15 juli 2019, 07:20 »
Ja, is zeker goed! En ik heb hem ook met mijn kartelmes op folie gesneden buiten beeld
Hahahahaha prutser

Verstuurd vanaf mijn mobiele telefoon met Tapatalk. Handige app wel, zeker voor het plaatsen van foto's

Weber One touch 47cm, Weber smokey mountain 47cm, Weber Go anywhere, Campingaz Adelaide 4 Premium Deluxe, QMaster-Senior, The Bastard large 2019

Friday is my second favorite F word. My first is FOOD.
Definitely FOOD.
Liefhebber van het carnivoorgasme.

Poppoll

  • Vuurmaker
  • Berichten: 58
    • Kookclub Al Dente
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #27 Gepost op: 15 juli 2019, 18:54 »
Hoe lang moet de buikspek in de koelkast na het kruiden?
Paul aka Poppoll

NasQ

  • Gemarineerd
  • *
  • Berichten: 1.039
    • NasQ BBQ Youtube
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #28 Gepost op: 15 juli 2019, 18:55 »
Hoe lang moet de buikspek in de koelkast na het kruiden?
Ik had een half uurtje gedaan, het was de tijd die ik nodig had om de bbq op te starten en op temperatuur te brengen.

Verstuurd vanaf mijn SM-A750FN met Tapatalk


Bram

  • Gemarineerd
  • *
  • *
  • Berichten: 1.135
  • Mager en gezond, maar dik tevreden
Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #29 Gepost op: 15 juli 2019, 19:46 »
Gelukkig heb ik een kartelmes in set zitten. Anders is ie niet legit
WGA - OTP 57 - BGE Large - iGrill 2 - Thermapen MK4

Het BBQ Genootschap

Re: Paris Style Pork Belly!
« Reactie #29 Gepost op: 15 juli 2019, 19:46 »