BasBQ
Beef en Steak

Pulled Porc the night over, generale repetitie

dikkemiel

Vuurmaker
Berichten
80
Ieder jaar met de GP van Monaco doe ik Pulled Porc.
Nu heb ik sinds een paar maanden een kamado en ga daar dus voor het eerst Pulled Porc op maken.
Ik wil hem er de avond er voor op doen en ga dat dit Pinkster weekend maar eens uitproberen.
Hoe lang houdt mijn houtskool het, wat wordt de totale tijd ongeveer etc.
Het plan is dus zonder inpakken, Vuur&Rook Pulled Porc spice mix er op en aan het eind in de glaze (The Rose Garden, Roses are Red).

Ik heb hem zojuist in de Rub gezet.

Het plan is om hem er vanavond om middernacht er op te leggen met een volle bak houtskool en de PartyQ ingesteld op 107?C.

Ouders en schoonouders komen mee eten morgenavond, de procureur weegt ongeveer 2200gr.

Wordt vervolgd.
d160073c6605f2ba3c50e158ee24116d.jpg


Zojuist er opgelegd, 0:00 exact.
Ben benieuwd

44bc840d0c0640c16895bfcbea2b497a.jpg
74baa82b2250d0cd323ac370cd123e8a.jpg

 
Succes vandaag
 
Volgens mij gaat dit ruim op tijd klaar zijn maar beter te vroeg dan te laat. Veel plezier met je run.
 
Aan het vlees zal het niet liggen, mooi stuk  ;)
 
Mooi stuk inderdaad! Ik zou je wekker maar vroeg zetten dan, zou zomaar al eens klaar kunnen zijn ;)..

Trouwens, GP Monaco is pas volgende week toch? :D
 
Vervelend altijd, dat testen  :D
 
b.asv zei:
Mooi stuk inderdaad! Ik zou je wekker maar vroeg zetten dan, zou zomaar al eens klaar kunnen zijn ;)..

Trouwens, GP Monaco is pas volgende week toch? :D
Generale repetitie he

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
Zojuist er opgelegd, foto's er bij geplaatst hier boven.
Nu pitten, spannend hoor.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
dikkemiel zei:
b.asv zei:
Mooi stuk inderdaad! Ik zou je wekker maar vroeg zetten dan, zou zomaar al eens klaar kunnen zijn ;)..

Trouwens, GP Monaco is pas volgende week toch? :D
Generale repetitie he

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Haha kwestie van beter lezen dus ;)..

Hoe ver ben je inmiddels?
 
b.asv zei:
dikkemiel zei:
b.asv zei:
Mooi stuk inderdaad! Ik zou je wekker maar vroeg zetten dan, zou zomaar al eens klaar kunnen zijn ;)..

Trouwens, GP Monaco is pas volgende week toch? :D
Generale repetitie he

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Haha kwestie van beter lezen dus ;)..

Hoe ver ben je inmiddels?
Dit is de stand van zaken op dit moment.
b30e6e67c3b012662c07dae78a83ba08.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
Om half 12 kon de BBQ Guru het vuur niet meer aanhouden en begon dus te doven.
De procureur even geparkeerd in een koelbox en onder de deflector gaan kijken.
Bleek in het midden te zijn opgebrand maar er lagen nog veel mooie grote stukken langs de rand.
Houtskool door elkaar gehusseld en de roosters er weer op, varkentje weer er op en weer door.
Wel is de kern met 4 graden terug gelopen.
Volgende keer meteen na het ontbijt even door de houtskool heen denk.
Wel jammer dat dit nodig bleek te zijn, doe ik soms iets verkeerd?
Houtskool wat ik vandaag gebruik is van GrillGuru.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
dikkemiel zei:
Bleek in het midden te zijn opgebrand maar er lagen nog veel mooie grote stukken langs de rand.
Houtskool door elkaar gehusseld en de roosters er weer op, varkentje weer er op en weer door.
Wel is de kern met 4 graden terug gelopen.
Volgende keer meteen na het ontbijt even door de houtskool heen denk.
Wel jammer dat dit nodig bleek te zijn, doe ik soms iets verkeerd?
Houtskool wat ik vandaag gebruik is van GrillGuru.

Ben ik heel benieuwd naar of iemand hier iets meer over kan vertellen. Gebeurt mij ook soms, zonder aanwijsbare reden. En dan met dezelfde houtskool (nou ja, dezelfde...) op een ander moment niks aan de hand. Blijft vaag.
 
dennis zei:
dikkemiel zei:
Bleek in het midden te zijn opgebrand maar er lagen nog veel mooie grote stukken langs de rand.
Houtskool door elkaar gehusseld en de roosters er weer op, varkentje weer er op en weer door.
Wel is de kern met 4 graden terug gelopen.
Volgende keer meteen na het ontbijt even door de houtskool heen denk.
Wel jammer dat dit nodig bleek te zijn, doe ik soms iets verkeerd?
Houtskool wat ik vandaag gebruik is van GrillGuru.

Ben ik heel benieuwd naar of iemand hier iets meer over kan vertellen. Gebeurt mij ook soms, zonder aanwijsbare reden. En dan met dezelfde houtskool (nou ja, dezelfde...) op een ander moment niks aan de hand. Blijft vaag.
Ik moet er bij zeggen, er zat een controller in, een BBQ Guru Party Q.
Het lijkt met de airflow te maken te hebben.

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
Ziet er goed uit. Ik ga deze traditie ook maar beginnen. Misschien wel bij elke f1 race....

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Bart1978 zei:
Ziet er goed uit. Ik ga deze traditie ook maar beginnen. Misschien wel bij elke f1 race....

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
Haha, leuk man!
Ik heb volgende week wat meer eters, daarvoor heb ik een dikkerd liggen van 3200gram.
Indien nodig een kleinere tweede

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

 
Pulled pork heb je nooit te veel!! Opgewarmd is het nog net zo lekker en je kan het in veel (bij) gerechten gebruiken
dikkemiel zei:
Bart1978 zei:
Ziet er goed uit. Ik ga deze traditie ook maar beginnen. Misschien wel bij elke f1 race....

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk
Haha, leuk man!
Ik heb volgende week wat meer eters, daarvoor heb ik een dikkerd liggen van 3200gram.
Indien nodig een kleinere tweede

Verstuurd vanaf mijn SM-G955F met Tapatalk

Verstuurd vanaf mijn SM-G900F met Tapatalk

 
Terug
Bovenaan Onderaan