BasBQ
Beef en Steak

Warm gerookte zalm

JasperV

Tondelzoeker
Berichten
7
Goedemorgen allen,

Eens in de zoveel tijd hebben ze bij de lokale supermarkt een mooi stukje zalm in de aanbieding. Deze week was het weer zover.
Dus vandaag lekker de kamado aan! Maar eerst de zalm pekelen.

20211010_090717.jpg
20211010_091301.jpg
20211010_091422.jpg
20211010_091606.jpg


Ze liggen nu lekker in de koelkast.

Vanmiddag komen uiteraard de fotos van het resultaat!

Tot dan!
 
Dit belooft nu al lekker te worden. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
 
Wat een schitterende filets zeg! Gaat top worden dit
 
Man man, formule 1 kijken en de zalm eraf halen gaat niet samen.

Door gehaast is hij niet in een geheel eraf gekomen. Maar hij zal niet minder smaken! Nu laat ik hem lekker afkoelen en verpak ik hem in kleinere stukken!

20211010_153719.jpg
 
Ziet er goed uit!
de finish viel hier ook samen met 92 graden kerntemperatuur.
was hard werken zo, binnen en buiten in de gaten houden.
 
Dat zijn mooie stukjes zalm geworden!
De temperaturen voor koud gerookte zalm zijn ook weer in aantocht. Komt goed uit, want mijn voorraad is op :p
 
Excuses, de formule 1 heeft even roet in de kooksessie gegooid. Volgende kooksessie komen er zeker wat aktiefotos!
 
Excuses, de formule 1 heeft even roet in de kooksessie gegooid. Volgende kooksessie komen er zeker wat aktiefotos!
Volgens de regels moet er minimaal 1 foto van het gerecht op de BBQ worden geplaatst.
Deze verplaats ik naar de asbak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan