BasBQ
Beef en Steak

Vitello Tonnato

 
 

Ericamado

Pitmaster
Berichten
595
Na het lezen van dit topic met mijn favoriete voorgerecht kon ik uiteraard de verleiding niet weerstaan :giggle:

Gisteren kalfsmuis bij Sligro gehaald, vanochtend voorbereid en op de kamado gelegd.

Kalfsmuis 1.JPG
Kalfsmuis 2.JPG
Kalfsmuis 3.JPG


Na ± 45 minuten was de kerntemperatuur 52°C

Kalfsmuis 4.JPG


..... en is het lange wachten begonnen

Kalfsmuis 5.JPG


..... op een (hopelijk) heerlijk voorgerecht morgenmiddag tijdens de F1!
 
Vanmiddag de kalfsmuis aangesneden

Kalfsmuis 5.JPG


en een heerlijk bordje gemaakt :)

Vitello Tonato.JPG


Wéér een zeer geslaagde kamado-sessie!
 
Dat ziet er inderdaad uit als een heerlijk geslaagde sessie!
Mocht je het zelf niet helemaal weggetoverd krijgen..
 
Het is gisteren zonder probleem allemaal opgegeten 😁
Presentatie op het bord was minder 😊 (snel voor start van F1), maar de smaak er niet minder om!
 
Leuk zeg! Fijn om te horen dat mijn topic je geinspireerd heeft.
Wat voor een rookhout heb je gebruikt?

Helaas staat dit topic hier wel op de verkeerde plek, maar dat komt wel goed.
 
Wat voor een rookhout heb je gebruikt?

Helaas staat dit topic hier wel op de verkeerde plek, maar dat komt wel goed.
Actie door moderator gewenst dus :oops:

Ik heb een blokje kersenhout gebruikt en daar heb ik geen spijt van (y)
 
Dat ziet er prima uit en zal heerlijk geweest zijn bij de formule 1 wedstrijd.

Aangezien het geen recept is hoort het niet thuis in het rund deel; high en fast is waar het beter past.
 
Dank je (y)
Te snel ondoordacht een topic geopend in hetzelfde subforum als het recept :giggle:
 
Dat ziet er goed uit. zelf nog nooit gemaakt eigenlijk. waarom niet? geen idee maar zou dit zeker moeten doen als ik dit zo zie.
 
Dit ziet er super uit, staat hier nog hoog op de wenslijst.
 
Terug
Bovenaan Onderaan