BasBQ
Beef en Steak

varkenshaas gevuld met zalm

 
 
 

HHR

Pitmaster
Berichten
613
Ik hoorde van een bevriende kok dat je varkenshaas kunt vullen met zalm en dan in de oven kunt doen.
Ik dacht: "Dit kan ook op de Q."  :D

Vrijdag de voorbereidingen gedaan en vandaag de rest.

20131120_195322.jpg

Hier de zalm in reepjes en daarna in de vriezer.

20131124_140329.jpg

De varkenshaasjes.

20131124_140402.jpg

Gat er in.

20131124_140605.jpg

De bevroren zalm voor in de varkenshaas.

20131124_140653.jpg

Zalm er in.

20131124_141414.jpg

Klaar voor op de Q



 
Ik volg met grote interesse en verwondering ;)
Maar ach.....Surf & Turf is ook landbeest/zeebeest dus waarom ook niet!
 
Om toch wat bij het vlees/vis te hebben doe ik er aardappelpartjes bij.
Dan wel van die zelfgemaakte en niet van die kant en klare uit de winkel.
Heb de aardappels geschild en in partjes gesneden en vervolgens kort gekookt. Ze gaan zo in ruim zonnebloemolie op de Q.
Eens kijken of dat wat wordt.
20131124_160045.jpg
 
De partjes in hun bubbelbad op de Q. :)

20131124_162647.jpg
 
Partjes zijn klaar, nu het varken met vis.
20131124_165058.jpg


20131124_165016.jpg
 
Zijn ze al klaar?? :-/
 
Nee nog niet. :p
 
Zijn ze al klaar??  :-/
 
Dit doe ik altijd in biefstukjes. Gepocheerde zalm met bladspinazie in de biefstuk drukken, spek erom en dan bakken.
 
Holkers zei:
Dit doe ik altijd in biefstukjes. Gepocheerde zalm met bladspinazie in de biefstuk drukken, spek erom en dan bakken.

Ken het niet, maar klinkt lekker. :)
 
spannend hoor, ben erg benieuwd naar je smaak ervaring hiervan
 
De haas is van de Q en mag nu ff rusten.
Nu de aardappeltjes opwarmen.

Ben zeer benieuwd of het gelukt is. :|
 
Het was ff spannend. Ik was ook erg benieuwd naar het resultaat.
Ik ben zelf onder de indruk van mijn kookkunst.
Het zag er niet alleen lekker uit, het was ook erg lekker. Een fijne smaaksensatie

20131124_180149.jpg
 
20131124_180106.jpg
 
Ziet er goed uit.
Was de zalm niet te ver door gegaard.
 
Terug
Bovenaan Onderaan