Zal ik eindelijk weer eens wat posten.
Nu tijdens de vakantie in Portugal daar mooi de tijd voor.
Wij zitten in de Algarve en daar geven ze het vlees bijna wel. Dus eind van de middag de BBQ/grillplaats aangestoken.
Vervolgens naar de winkel gegaan en van een mooi stuk entrecote 5 mooie dikke plakken laten snijden.
Beetje pezo erop en onder tussen waren de houtblokken al redelijk tot kolen gebrand. Maar hij was nog zinderend heet. Zelfs met een goede handschoen kon ik niet te lang draaien.
Dus dat was zo klaar!
En dan nu de foto's...
Verstuurd met Tapatalk
Nu tijdens de vakantie in Portugal daar mooi de tijd voor.
Wij zitten in de Algarve en daar geven ze het vlees bijna wel. Dus eind van de middag de BBQ/grillplaats aangestoken.
Vervolgens naar de winkel gegaan en van een mooi stuk entrecote 5 mooie dikke plakken laten snijden.
Beetje pezo erop en onder tussen waren de houtblokken al redelijk tot kolen gebrand. Maar hij was nog zinderend heet. Zelfs met een goede handschoen kon ik niet te lang draaien.
Dus dat was zo klaar!
En dan nu de foto's...
Verstuurd met Tapatalk