BasBQ
Beef en Steak

Umai charcuterie

 
 

Ken

Kooltjesharker
Berichten
107
Een paar jaar geleden UMAI zakken en dingen kunnen oppikken uit de VS
Deze kun je gebruiken om vlees te drogen in de ijskast, dus hoef je het niet om te bouwen tot droogkast.
Volgens hun recepten heb ik Lonzino, lomo en bresaola gemaakt en salami.
Initieel gekochte paprika poeder gebruikt, maar het resultaat was niet te **eten, dus toen zelf een soort van poeder gemaakt.
Het verschil tussen de lonzino en de lomo is dat lomo bedekt is met paprika poeder.

Instacure #2 wordt er standaard bijgeleverd.

Het spul is erg duur, maar het helpt je wel om wat andere dingen te doen met vlees.
iig heeft het mij geholpen om eens de stap te maken om dit te doen.
Als de zakken op zijn denk ik dat het misschien s tijd is voor het ombouwen van een kleine ijskast voor het drogen.

Dit is een project van even geleden, maar ik heb kilo's klaar liggen voor het volgende project maar kom er niet aan toe :-(

De foto's heb ik verkleind
IMG_3385.JPG
IMG_3386.JPG
IMG_3387.JPG
IMG_3389.JPG
IMG_3391.JPG
IMG_3392.JPG
IMG_3393.JPG
IMG_3394.JPG
IMG_3395.JPG
IMG_3413.JPG
IMG_3459.JPG
IMG_3460.JPG
IMG_3465.JPG
IMG_3466.JPG
IMG_3760.JPG
IMG_3782.JPG
IMG_3822.JPG
IMG_3827.JPG
 
Wauw. Noem het maar een project, het lijkt wel een levenswerk.
Flink bezig geweest en wat een fantastische plaatjes.
Petje af hoor
 
  • Leuk
Waarderingen: Ken
dat ziet er inderdaad uit als een levenswerk, Respect.
 
  • Leuk
Waarderingen: Ken
Prachtig gedaan.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: Ken
Prachtig , petje af

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Oh wat een hoop lekkers:love: daar heb ik nu wel trek🥂 de bloemkool, wortel, sperziebonen is dat van dat ingemaakte tafelzuur?
 
Oh wat een hoop lekkers:love: daar heb ik nu wel trek🥂 de bloemkool, wortel, sperziebonen is dat van dat ingemaakte tafelzuur?
Correct :) En de kaas ook zelf gerookt en de groene tomaat (uit eigen tuin) chutney
Pineapple habanero jelly ook eigen maaksel
 
Terug
Bovenaan Onderaan