BasBQ
Beef en Steak

Test op de nieuwe Weber Kamado Summit !

 
 

Bookie

Kooltjesharker
Berichten
188
Gisteren een vroeg verjaardagscadeau aan mezelf gegeven, de Weber Summit Charcoal. Vandaag was het mooi weer dus snel wat zaken gaan halen en de eendenborst ui de vriezer gehaald.

Heb wat getest met en zonder de deflector plate en wat vooral duidelijk werd, zelfs met alles erop (2 personen) is er nog veel plaats dat onbenut is.
Na 3 jaar elektrisch, 1 jaar op gas te bakken zeer tevreden om terug met echt vuur te koken en de rooksmaak terug te vinden.

Helaas was de eend net iets te ver, maar dat lag aan mijn onoplettendheid😡

IMG_9953.jpg
IMG_9957.jpg
IMG_9960.jpg
IMG_9962.jpg
IMG_9974.jpg
 
Ziet er lekker uit, iets meer rosé zoals je aangeeft zou misschien lekkerder geweest zijn.
Is er een mogelijkheid om je rooster op te delen? Deel direct/deel indirect?
 
Ziet er lekker uit, iets meer rosé zoals je aangeeft zou misschien lekkerder geweest zijn.
Is er een mogelijkheid om je rooster op te delen? Deel direct/deel indirect?
Volgende keer leg ik de kolen aan één zijde en gebruik ik de baskets om een indirecte zijde te creëren
 
Een hele mooie barbecue. Veel plezier met je ontdekkingsreis
 
Welkom bij het genootschap

Lekkere gerechten gemaakt.
Het blijft opletten hè 😉
 
gefeliciteerd met je bbq. mooi ding hoor
en gewoon lekker veel oefenen. eendenborst is zooooo lekker
 
Terug
Bovenaan Onderaan