Hier het resultaat van mijn rookkunsten van vandaag.
Op zich niets mis mee. Net een stukje afgesneden en dat was lekker. Nu ingepakt om de smaak meer tot zijn recht te laten komen.
Maar toen ik de zalm eraf haalde vond ik dat deze toch wel warm was. Even gemeten en ik kwam uit op 40 C
Isoleert mijn bqq dan zo goed dat een weber csg al zorgt voor deze "hitte"
Vorige keren heb ik in mijn weber gerookt en daar merkte ik niets van warmte.
Zitten er grote risico's aan deze temperatuur?
Op zich niets mis mee. Net een stukje afgesneden en dat was lekker. Nu ingepakt om de smaak meer tot zijn recht te laten komen.
Maar toen ik de zalm eraf haalde vond ik dat deze toch wel warm was. Even gemeten en ik kwam uit op 40 C
Isoleert mijn bqq dan zo goed dat een weber csg al zorgt voor deze "hitte"
Vorige keren heb ik in mijn weber gerookt en daar merkte ik niets van warmte.
Zitten er grote risico's aan deze temperatuur?