BasBQ
Beef en Steak

Stoofpotje

 
 

Raymann

Vuurmaker
Berichten
58
Sorry idd,
Ik ben Ramon en kom uit Tilburg.
Mijn hobby is altijd al koken geweest nu met een komado sinds een jaar ben ik helemaal verkocht. Ik hoop veel inspiratie te krijgen en veel van jullie te kunnen leren. Wie weet kan ik jullie ook nog helpen. Ik ben beter in de keuken dan op het net dus zal nog wel meer foutje hier maken ;).

Lekker een stoofpotje gemaakt gisteren.
Lekker vlees grillen, daarna in stukken net als de rest van de groetjes, alles samen met de specerijen in de pan.
Lekker 2,5 uur laten sudderen op 140 graden indirect en BAM!
Kwam er wederom achter dat de smaak echt 100x intenser is dan van het fornuis.

39A04EE4-9565-4F24-9857-3A07CC2C5D29.jpeg


9ED98A83-7C8C-4DFB-A20C-77EED502F139.jpeg


FD4AA552-F369-41FD-8758-CA91BDC0110D.jpeg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
BAM!

Misschien deze post ff aanpassen en je eigen voorstellen, dan weten we met wie we te maken hebben.

Je stoofpotje ziet er in ieder geval goed uit.
(Had ik ook al in je 2e post gezegd)
 
Heb je nu twee keer hetzelfde gepost ?

Wellicht dat een voorstellingsrondje de overige forumleden wat meer inzicht in je persoon geeft. 😎
 
Sorry idd,
Ik ben Ramon en kom uit Tilburg.
Mijn hobby is altijd al koken geweest nu met een komado sinds een jaar ben ik helemaal verkocht. Ik hoop veel inspiratie te krijgen en veel van jullie te kunnen leren. Wie weet kan ik jullie ook nog helpen. Ik ben beter in de keuken dan op het net dus zal nog wel meer foutje hier maken ;).
 
Heerlijk gedekte tafel, de stoofpotjes doen het nu goed.
 
Welkom kerel! ik heb gemerkt dat men hier erg vergevingsgezind is als maar leert van je vergissingen ;)
 
Welkom, ik ben wel benieuwd naar het recept van je stoofpotje, het ziet er geweldig uit.
 
Hey grimlord,
Recept is (ff uit m’n bolletje):
-runderstoofvlees kruiden(naar eigen smaak) en ff grillen op 220 graden.
-vlees eraf en in stukken snijden en gietijzeren rooster omwisselen voor rvs.
-ui en knoflook(fijn gesneden) ff aanzetten met klein klontje boter/olie.
-paprika’s en wortel erbij.
-tomatenpuree en paprikapoeder erbij.
-klein gesneden stukken vlees in de pan.
-bloem erbij(3el op 1 kg vlees).
-karwijzaadpoeder erbij
-tomaten in stukken gesneden erbij.
-runderbouillon (1,5 liter op 1kg vlees)
-balsamicoazijn, appelstroop en mosterd erin.
-bouquet garni (laurier, tijm, rozemarijn)
-kruidnagel erin(ik steek er altijd een aantal in een ui, makkelijk te verwijderen aan het einde)
-convector plaatsen voor indirecte warmte, temperatuur zal zakken naar +- 140 graden.
-pan(zonder deksel) terug op het rooster.
-champignons in dikke schijven snijden en erin.
-dan zo’n 2,5 uur laten sudderen op 140 graden met af en toe roeren zodat de champignons niet verbranden van de hitte van het keramiek.
-laatste 30/40 min de aardappels erin zodat deze gaar worden.
-als deze gaar zijn de pan van het rooster af wat gesneden bosui (lente ui) erin zodat deze knapperig is met opdienen.

Ik hoop dat je een x probeert want is echt de moeite waard.

Smakelijk eten!
 
Terug
Bovenaan Onderaan