BasBQ
Beef en Steak

Spareribs

Ronny

Stoker
Berichten
295
Aangezien ik op het werk verteld heb dat ik graag bbq en regelmatig de foto's lied zien, waren de collega's van mening dat ik dat maar eens moest laten zien in de laatste werkweek.
Dat klonk als een uitdaging.
Dus 15 ribben besteld 2 Webers geleend en aan de slag gegaan.
10 ribben gerubt met LetsQ porkrub en 5 met easterwood.
c5cce6f6e973f3364921b5f06ab0a280.jpg

cc9e6c0841c91b3e00692b396689cee9.jpg

Eerst 3 uur gelegen en gerookt met wiskeyhout en besproeid met appelsap om de 40 minuten daarna allemaal met easterwood glase af gelakt.
95d8b8636f69f2579bbc0e8ddd7acb64.jpg

2a8c92d759164bfd655268c60b77c111.jpg


Iedereen was verbaasd dat het zo lekker kon zijn.

Ik moet zeggen dat ik die met de LetsQ rubriek toch het lekkerst vond.
 
Lekker!
 
lekker hoor
 
Die zien er prima uit
 
Ziet er prima uit! Mooie reclame voor het betere barbecuen.
 
Een paar stukjes als snack vanavond zou nog een prima idee zijn!
Mooie foto's ook trouwens.
 
Bedankt voor de complimenten.
Het blijkt wel dat je de finesses vooral leert door te blijven herhalen.

Ik heb wel gelachen de volgende morgen kwamen collega's langs die zeiden ik baalde vooraf al dat ik niet kon komen en nu ik de verhalen heb gehoord sla ik mij voor de kop dat ik dat andere niet heb afgemeld.

Tja keuzes....

Waar ik nog wel een werken moet is dat ik per bbq 5 ribben had liggen en er toch een beetje verschil in garing was.

Gelukkig vind niemand het erg als ik blijf oefenen....


Verstuurd vanaf mijn Moto G

 
Dat ziet er heerlijk uit!

Ik ben ook wel fan van de lets Q rub.

 
Mooie ribben! Zien er echt heerlijk uit daar mag je me wakker voor maken
 
Terug
Bovenaan Onderaan