Spannend; runderwang bereiden met zelf gemaakte focaccia.
Na het ontvliezen en de wang voorzien van enkele thermometers de runderwang in 2 etappes (3 + 3:45) op de BBQ bereid.
Wat me echter negatief opviel (gemiddelde rooster temperatuur van 115-120 graden) is dat de wang nog best taai was (kern 93 graden aangehouden).
is jullie tip in deze situatie een nog warmere kern aanhouden? Of is het openvouwen van de runderwang juist af te raden? Nog trager opwarmen kreeg ik niet voor elkaar namelijk.. (dubbel indirect)
De focaccia broodjes waren lekker en eenvoudig te maken!
Verder was het recept (incl. dressing) uit 'The best of BBQ Beef' van Smookey goodness.
De geroosterde zoete aardappel plakjes is naar recept van Julius Jaspers.
Om het verder af te maken had ik nog een burger gebakken en toegevoegd aan het broodje, omdat het kan
Focaccia zelf maken? https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1198059/mini-focaccia-broodjes
Na het ontvliezen en de wang voorzien van enkele thermometers de runderwang in 2 etappes (3 + 3:45) op de BBQ bereid.
Wat me echter negatief opviel (gemiddelde rooster temperatuur van 115-120 graden) is dat de wang nog best taai was (kern 93 graden aangehouden).

De focaccia broodjes waren lekker en eenvoudig te maken!
Verder was het recept (incl. dressing) uit 'The best of BBQ Beef' van Smookey goodness.
De geroosterde zoete aardappel plakjes is naar recept van Julius Jaspers.
Om het verder af te maken had ik nog een burger gebakken en toegevoegd aan het broodje, omdat het kan

Focaccia zelf maken? https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1198059/mini-focaccia-broodjes