Gisteren mochten de kids bepalen wat er gegeten zou worden: “Broodje hamburger van de BBQ!!”. Check!
De KJ aangestoken met de looft lighter en de gietijzeren delen direct mee laten opwarmen. Tussen de middag heb ik de Angus burgers al van de vaste basis voorzien: all purpose rub van Inamood. Huishoudfolie erover en terug in de koelkast om lekker in te trekken.
Eenmaal op temperatuur eerst de broodjes insmeren met boter en toasten
Eenmaal getoast was het de beurt van het spek (geen foto van, want dit gaat razendsnel). De burgers mochten links voor een mooie grillmark
Dit wil toch iedereen…
En het eindresultaat waar iedereen hier in huis zo dol op is:
Samen met gewokte krieltjes hebben we weer heerlijk gegeten!
De KJ aangestoken met de looft lighter en de gietijzeren delen direct mee laten opwarmen. Tussen de middag heb ik de Angus burgers al van de vaste basis voorzien: all purpose rub van Inamood. Huishoudfolie erover en terug in de koelkast om lekker in te trekken.
Eenmaal op temperatuur eerst de broodjes insmeren met boter en toasten
Eenmaal getoast was het de beurt van het spek (geen foto van, want dit gaat razendsnel). De burgers mochten links voor een mooie grillmark
Dit wil toch iedereen…
En het eindresultaat waar iedereen hier in huis zo dol op is:
Samen met gewokte krieltjes hebben we weer heerlijk gegeten!