BasBQ
Beef en Steak

Schichtfleisch

Smokingwood

Kooltjesharker
 
 
 
Berichten
140
Ziet er heerlijk uit! Binnenkort ook maar maken… 🤗🤔
 

Johan86

Tondelzoeker
Berichten
17
Ziet er goed uit! Binnenkort ook een poging wagen,
Welke temperatuur hou je aan in de kamado?
En zet je hem dan zo op de plate setter?
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.479
Op één of andere vreemde manier heb ik deze prachtige bereiding totaal gemist Sander! Vooral die plakken vlees met ananas ertussen in die DO. Fantastisch! Op die broodjes ook samen met wat sla, wat een mooi gerechtje!
 

knubbe

Stoker
 
 
Berichten
366
Ziet er goed uit! Binnenkort ook een poging wagen,
Welke temperatuur hou je aan in de kamado?
En zet je hem dan zo op de plate setter?
Rond de 160-180 graden geloof ik.
Zet zelf niet graag de DO direct op de platesetter, met die pootjes.
Het kan natuurlijk wel, maar ik heb hem op de ring gezet, dus de pootjes zweven.


Op één of andere vreemde manier heb ik deze prachtige bereiding totaal gemist Sander! Vooral die plakken vlees met ananas ertussen in die DO. Fantastisch! Op die broodjes ook samen met wat sla, wat een mooi gerechtje!
Thanks Sander, maar ik heet geen Sander ;):D
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.479

Johan86

Tondelzoeker
Berichten
17
Bedank. Ik heb ook even gepast met de ring. Dat past hij goed in en "zweeft" hij een stukje boven de plate setter.
 
Bovenaan Onderaan