BasBQ
Beef en Steak

ribbetje 3 2 1

 
 
 

HHR

Pitmaster
Berichten
613
Ik ga het toch maar weer proberen, een ribbetje klaarmaken volgens de 3 2 1 methode.
Ik heb wat informatie ingewonnen, dus moet goed komen.

Ik heb de rib in de blues hog rub gezet, ben benieuwd hoe die gaat worden.
20130504_122035.jpg


Ribje in de rib.
20130504_122536.jpg

 
lekker hoor, gaat lukken  :)
 
Hij ligt erop, nu maar wachten.
20130504_130529.jpg
 
Komt helemaal goed!
 
Succes ermee, dat zal zeker lukken!
 
structor zei:
Succes en ik hoop dat je alleen eet straks  ;D

Helaas niet, mijn vrouw eet er ook van mee. Gelukkig eet ze niet veel. ;)
 
Hoe mask je ribben normaal klaar dan? 3-2-1 methode vind ik super, ben benieuwd naar jouw ervaring!
 
maussie1982 zei:
Hoe mask je ribben normaal klaar dan? 3-2-1 methode vind ik super, ben benieuwd naar jouw ervaring!

Niet goed dus, achteraf had ik de dome temp. elke keer te hoog en dan wel de 3 2 1 methode toepassen.  :(
 
HHR zei:
Niet goed dus, achteraf had ik de dome temp. elke keer te hoog en dan wel de 3 2 1 methode toepassen.  :(

Lezen, lezen en het dan ook nog zo uitvoeren, dat wil hier ook nog wel eens de mist ingaan. Ben je halverwege en denk je " ik heb iets gemist".....
 
Half uur geleden de 3 gehad. De rib nu in de folie gedaan en appelsap toegevoegd.
Ziet er goed uit, heb er al zin in.

20130504_155158.jpg


20130504_155302.jpg
 
dat geloof ik, nog even geduld  :)
 
Op naar de "grande finale"  :D
 
20130504_181547.jpg


Gaat helemaal goed komen.
Het ruikt toch een partijtje lekker!  ;D



Of is het de buurman die met 3 Q's staat.  :-\
 
Eten!!!
Ziet er goed uit.  ;D
 
Sorry foto vergeten. Een beetje enthousiast.

20130504_191035.jpg
 
20130504_192603.jpg


GEWELDIG!!!!!!!!!!!!  ;D

Het is me gelukt ribs volgens de 3 2 1 methode.
Ik heb nog nooit zulks lekkere ribs gehad. Dit was een zeer geslaagde sessie.
;D ;D ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan