BasBQ
Beef en Steak

Revearsed sear Bavette

BartMeijer1990

Tondelzoeker
Berichten
11
Vanavond lekker bezig geweest met een klein weber keteltje. Even m’n ouders laten zien hoe je ook op hun ketel een lekker stuk vlees kan klaar maken. 45 minuten van te voren een lekkere rub, naar een recept van bbq-helden, er op gedaan. Vervolgens de bavette indirect naar 48 graden gebracht en daarna afgegrild naar 55 graden.
6C8FCB25-78A2-4333-98DC-1EC2E6449535.jpeg

Ook je groentes zijn belangrijk 😉

5C10F8E9-01EA-4862-81DC-92907745CE39.jpeg

smaakte goed.
 
Lekker geslaagd
Hadden je ouders zoiets lekker verwacht van hun Q? 😉
 
Ziet er mooi uit...
 
Lekker geslaagd
Hadden je ouders zoiets lekker verwacht van hun Q? 😉
Nee dat hadden ze niet. Ze genoten er zichtbaar van en waren verbaasd dat je zo veel meer kan met een Q dan alleen het grillen van supermarkt vlees. Dus wat dat betreft kan ik ze nog heel veel laten proeven😉
 
Ziet er top uit. De volgende keer bij je ouders. :D
 
Heel mooi gegaard, groenten van de bbq altijd lekker.
 
Mooi gedaan. En nu moet je vast nog vaker op visite komen😉
 
Lekker hoor en wat een mooie garing. En dat op een “simpele” weber
 
Dit ziet er lekker uit. Mooi stukje vlees geworden. Aangevuld met groentjes.
Mooi dat je de mogelijkheden van een Q met deksel bij je ouders verder gaat gebruiken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan